понеділок, 17 лютого 2020 13:14

Слухання щодо "Корвалолу" затягуються. Будівлю суду нібито замінували

Слухання щодо "Корвалолу" затягуються. Будівлю суду нібито замінували
Директор з правового забезпечення компанії "Фармак" Дмитро Таранчук: "Зараз в будівлі Північного апеляційного господарського суду Києва працює МНС, службові собаки". Фото: Tabletki.ua

Сьогодні 17 лютого в 11.00 в Північному апеляційному господарському суді Києва має відбутися розгляд справи про торгову марку "Корвалол", проте з'явилося повідомлення про заміновану будівлю суду.

Про це розповів директор з правового забезпечення компанії "Фармак" Дмитро Таранчук.

"У нас засідання має розпочатися о 11.00, і рівно о 11 годині оголосили, що суд замінований, прохання залишити будівлю. Зараз в будівлі працює МНС, службові собаки, а ми чекаємо під судом", - розповів Дмитро Таранчук.

За його словами, така ситуація - не вперше. "У нашій справі вчетверте, коли в день розгляду нашої справи відбувається замінування суду. Потенційно це може бути, зокрема, пов'язано і з нашою справою, хоча складно сказати, але статистика у нас вже є подібних випадків", - зазначив Дмитро Таранчук.

Він також додав, що всі представники сторін чекають відновлення слухань.

Нагадаємо, торгові марки "Корвалол" і "Корвалол Corvalolum" визнані добре відомими по відношенню до АТ "Фармак", а це означає, що у споживачів препарат асоціюється з цим конкретним виробником.

Як раніше повідомлялося, судовий спір між фармвиробниками АТ "Фармак" і фармфірмою "Дарниця" щодо прав на ТМ "Корвалол" триває з 2004 року. У 2017-му Апеляційна палата Міністерства економічного розвитку і торгівлі визнала позначення "Корвалол Corvalolum" добре відомим по відношенню до "Фармаку". У 2018 році це рішення скасував Київський апеляційний господарський суд за апеляційною скаргою "Дарниці". "Фармак" звернувся до Верховного суду, 25 червня Велика палата цього суду прийняла рішення направити справу на повторний розгляд до суду першої інстанції.

Зараз ви читаєте новину «Слухання щодо "Корвалолу" затягуються. Будівлю суду нібито замінували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути