Ексклюзиви
субота, 10 квітня 2021 21:10

Професії, про які ви не чули: кого шукають українські роботодавці

Професії, про які ви не чули: кого шукають українські роботодавці
Здебільшого роботодавці шукають претендентів із досвідом роботи. Фото: unsplash

Українцям пропонують працювати стерилізаторами матеріалів, апаратниками знесолювання води та бікіперами.

Підбірку незвичних вакансій підготували на robota.ua.

Берейтор, коновод у "Мур"

Дитячий центр запрошує на роботу. Серед основних вимог до кандидатів: досвід роботи з кіньми, а також робота з клієнтами. Пропонується дружна атмосфера в колективі, робота на свіжому повітрі.

Beekeeper у Beewise

Компанія, яка пропонує автономні вулики, які працюють з мінімальним втручанням людини, використовуючи технології штучного інтелекту, запрошує на роботу. Вимоги: спілкування англійською мовою; щонайменше 3 роки досвіду роботи на комерційній пасіці, щонайменше 200 вуликів.

Стерилізаторник матеріалів та препаратів у "Фармак"

Фармацевтична компанія запрошує стати частиною команди. Вимоги до кандидатів: середня технічна освіта; орієнтація на якість та ефективність.

Пропонується: повний соцпакет, що включає конкурентну та офіційну зарплату, різноманітні премії та персональні мотиваційні програми; комфортні умови праці на екологічно безпечному підприємстві з сучасним обладнанням від світових виробників; повне медичне страхування коштом компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На яку роботу в Польщі чекають українців

Апаратник знесолювання води

Основні завдання на посаді: вести технологічний процес з отримання, зберігання та розподілення води очищеної, води для ін'єкцій, чистої пари; проводити процеси санації чи стерилізації; здійснювати хімічне очищення обладнання; проводити заміну захисних та повітряних фільтрів. Для успішного виконання завдань потрібна: професійно-технічна освіта; вміння аналізувати роботу обладнання; орієнтація на якість та ефективність.

Зубофрезерувальник, зуборізник у "Ротормаш"

Виробниче підприємство, яке розвивається у сфері машинобудування, запрошує в команду. Обов'язковими вимогами до кандидатів є: технічна освіта; вміння робити переналагодження верстатів на різні типи шестерень; знання та розуміння інструменту; вміння підганяти плями контакту в парах шестерень, обкатувати пари на верстаті 5А725; вміння читати та розуміти технічну літературу, інструкції, креслення, техпроцеси.

Роботодавець пропонує: стабільну, своєчасну зарплату; офіційне працевлаштування; цікаву роботу та лояльне керівництво; гнучкий графік роботи.

Кавіст у DECIDO

Український виробник професійних меблів для ресторанів, барів і готелів запрошує долучитися до Great Wine – проєкт нового формату, що спеціалізується на продажу вина власного виробництва та відомих брендів з усього світу. Очікування від кандидатів: знання та бажання розвиватися у сфері етикету; знання касової дисципліни; ініціативність і цілеспрямованість, комунікабельність та активність. Основні завдання на посаді: обслуговування гостей бутика, консультація з вибору вина; організація та проведення дегустацій.

Різницю в оплаті праці жінок і чоловіків в Україні вдалося скоротити. 2017-го року вона становила 21,2%, а 2020-го - 20,4%.

Зараз ви читаєте новину «Професії, про які ви не чули: кого шукають українські роботодавці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути