понеділок, 20 жовтня 2014 16:54

Підприємці Криму поскаржаться Медведєву на "зелених чоловічків" на переправі

Підприємці Криму поскаржаться Медведєву на "зелених чоловічків" на переправі
Фото: gazeta.ru

На зібранні організації малого й середнього бізнесу "Опора Росії", яке відбулося в Севастополі, кримські підприємці оцінили роботу Керченської поромної переправи як "незадовільну" через високі ціни і огляд фур "людьми у камуфляжі".

Члени організації вирішили написати листа до прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва з проханням перевірити законність підвищення тарифів і несанкціонованого контролю грузів, повідомляє Крим. Реалії.

 "Підприємці висловили невдоволення підвищенням цін на перевезення фур. Вони вважають, що дана цінова політика неправильна і, що вона боляче вдарить не тільки по перевізниках, але і по всім кримчанам, оскільки вартість перевезеного товару відповідно збільшиться", - пише видання.

Також представники бізнесу заявили, що "огляд вантажів, що перевозяться по території Росії, особами у камуфляжній формі у порту Керчі неправомірний".

Зараз ви читаєте новину «Підприємці Криму поскаржаться Медведєву на "зелених чоловічків" на переправі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути