пʼятниця, 22 квітня 2016 10:42

Перед Великоднем дорожчають овочі й дешевшають яйця

Цього тижня ціни на всіх ринках подорожчали томати. Вийняток - ринок "Нежданий" в Херсонській області. Так, станом на 21 квітня вартість помідорів тепличних на ринку "Столичний" у Києві зафіксувалася у діапазоні 42-55 грн/кг, тоді як 7 квітня ціни стартували від 34 грн/кг . На львівському "Шуварі" ціни із 30-32 грн/кг добралися значень у діапазоні 35-37 грн/кг. А от ринок "Нежданий", пропонує даний овоч за ціною 55 грн/кг проти 70-75 грн/кг тижнем раніше. На гривню-дві зросли ціни на моркву та яблука.

Про це пише Agraverу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповіла, які овочі та фрукти подешевшають цього сезону

Нагадаємо, більшість м`ясопереробних підприємств констатують пожвавлення попиту на 10-15% в середньому в Україні. У Києві торгівля свининою пожвавилилася більше - на 20-25%.

Яйця цього року подешевшали найбільше з усіх продуктів. З початку року більше, ніж удвічі. 22 квітня середня вартість десятка яєць в Україні склала 9,99 грн, тоді як на 1 січня 2016 року яйця коштували 23,6 грн. Яйця в Україні подешевшали через заборону поставок в Ізраїль.

 
Зараз ви читаєте новину «Перед Великоднем дорожчають овочі й дешевшають яйця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути