четвер, 16 листопада 2017 09:31

ТОВ "Текстиль-Контакт" і тендери: 10 кроків до перемоги

ТОВ "Текстиль-Контакт" і тендери: 10 кроків до перемоги
Компанія "Текстиль-Контакт" регулярно бере участь в тендерах на поставку тканин. Фото: Сегодня

ТОВ "Текстиль-Контакт" - текстильний концерн, що займається на ринку виготовленням і продажем вітчизняної продукції, а також імпортом тканин і фурнітури кращих зарубіжних виробників.

Шлях розвитку, або як заснувалося найбільше текстильне об'єднання?

Компанія була заснована в 1995 році і за двадцять років досягла високих результатів. Наполеглива праця і робота над вдосконаленням своєї продукції призвели до утворення всеукраїнського багатопрофільного торгово-виробничого концерну. "Текстиль-Контакт" продовжує розвиватися, розширювати асортимент за допомогою співпраці з виробниками тканинної продукції на європейському та азійському ринках легкої промисловості.

Упевнені дії з боку засновників концерну дозволили "Текстиль-Контакт" стати найбільшим оператором на текстильному ринку України. Крім якісних матеріалів, компанія дала робочі місця людям в різних регіонах країни.

Завдяки роботі всього колективу і високій якості продукції, що виготовляється, "Текстиль-Контакт" впевнено вийшов за межі українського ринку і став надійним партнером для зарубіжних компаній. Більше сотні партнерів з тридцяти країн світу є постачальниками ексклюзивних матеріалів на територію України.

На сьогодні, об'єднання "Текстиль-Контакт" є престижним брендом, а ім'я компанії асоціюється з високою якістю, широким асортиментом і довірою споживачів. Також, заслуживши всеукраїнське визнання, "Текстиль-Контакт" не забуває про молодих дизайнерів і проводить спеціалізовані заходи для загальної демонстрації творчих можливостей підростаючого покоління. Таким чином, в 2003 році, засновниками компанії була проведена організація Міжнародного фестивалю "Київський подіум".

Правила успіху та методи досягнення цілей ТОВ "Текстиль-Контакт"

Головним правилом успіху промислового об'єднання "Текстиль-Контакт" є робота команди і постійний розвиток. Щодня проводиться імпорт текстилю зарубіжного виробництва. Показники якості матеріалів - важливий принцип роботи компанії. Виходячи з державних стандартів якості, виготовлені в Україні матеріали, відповідають всім показникам і отримують високі оцінки при проведенні спеціальних експертиз.

Широкий асортимент товарів дозволяє ТОВ "Текстиль-Контакт" брати участь в різних тендерах по масштабних закупівлях текстилю. На складах компанії знаходиться безліч абсолютно різних тканин: натуральні льняні полотна, щільні тканини для спеціалізованого одягу, камуфляж, тонкі натуральні тканини для вечірніх суконь і блуз. Також, представлено великий вибір матеріалів для пошиття постільної білизни та елементів інтер'єру.

Промислове об'єднання "Текстиль-Контакт" регулює свою діяльність і не порушує умов контракту. Чесна співпраця і своєчасні поставки товарів забезпечили компанії загальне визнання і перемогу в різних конкурсах, аукціонах і тендерах.

Ціни на матеріали в "Текстиль-Контакт" завжди вигідні і доступні споживачеві. Особливо важливо, що матеріали знаходяться на складах у багатьох регіональних відділеннях компанії. Це дає можливість уникнути запізнень відвантаження товару, втрати накладних та інших неполадок, що виникають при тривалих переїздах.

Регламент цін. Промислове об'єднання підтримує початкову вказану вартість до кінця умов контракту. Ніяких "стрибків" ціни на різних періодах виконання замовлення не відбувається.

Перемоги "Текстиль-Контакт" в тендерах 2017 року

Участь в тендерах - відповідальний крок навіть для найбільших компаній. Для участі у відкритих тендерах, необхідно володіти потрібною продукцією, як правило, у великих обсягах, а також надати вигідну для обох сторін пропозицію.

Компанія "Текстиль-Контакт" регулярно бере участь в тендерах на поставку тканин. Тільки за цей рік було проведено понад 20 тендерів, в яких свою продукцію представляв і ТОВ "Текстиль-Контакт". Тендери, в яких здобула перемогу компанія: закупівля тканини для різних філій ПАТ "Укрзалізниця", закупівля текстилю для пошиття військової форми літнього типу (тендер від Міністерства оборони України). Особливу увагу було приділено сфері культури - саме всеукраїнський промисловий концерн зробив поставки тканин в Київський Академічний театр ляльок і в ДП "Національний академічний театр опери та балету ім. Т.Г. Шевченка".

Зараз ви читаєте новину «ТОВ "Текстиль-Контакт" і тендери: 10 кроків до перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути