Ексклюзиви
вівторок, 24 березня 2015 14:39

ООН додатково виділить 316 млн євро на відбудову Донбасу

ООН додатково виділить 316 млн євро на відбудову Донбасу
Фото: zn.ua

Організація з питань розвитку при ООН має намір виділити Україні 316 млн євро макрофінансової допомоги на подолання наслідків війни на Донбасі. Про це повідомив віце-прем'єр України Геннадій Зубко.

"Разом з Програмою розвитку ООН (ПРООН), ми склали конкретний план реагування на ситуацію в Україні. І нам додатково ООН готова направити 316 млн євро", - сказав Зубко, додавши, що кошти спрямують на подолання наслідків гуманітарної кризи на сході України.

Він нагадав, що Україна разом зі Світовим банком, ЄС та ПРООН розробила оцінку потреби коштів у відновленні східних областей. Мова йде не тільки про райони Донецької та Луганської областей, а також про Харківської, Запорізької і Дніпропетровської областей.

Віце-прем'єр також зазначив, що кошти ПРООН можуть надійти в Україну вже до кінця квітня - до часу проведення великої міжнародної конференції на підтримку реформ в Україні.

Зараз ви читаєте новину «ООН додатково виділить 316 млн євро на відбудову Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути