четвер, 27 червня 2019 12:03

Нефьодов хоче запустити митницю по-новому

Нефьодов хоче запустити митницю по-новому
Нефьодов хоче, щоб митники працювали за контрактом. Фото:intvua.com

Максим Нефьодов, який переміг у конкурсі на голову нової Державної митної служби, хоче перевести митницю на контрактну систему роботи.

Про це пише "Радіо Свобода".

"Я прихильник того, аби перевести митницю на контрактну систему роботи. А не так, як зараз у держслужбі, – людина влаштовується і передбачається, що вона працює там довічно, до пенсії. А коли є якийсь спочатку короткостроковий контракт, потім переходить у трирічний, п'ятирічний і так далі. Коли встановлюється KPI (індикатор ефективності. – Gazeta.ua) на конкретну людину, так і групові. Головне – отримувати результат", – сказав Нефьодов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внутрішня безпека ДФС деградувала і повинна бути ліквідована - радник Власова

Він додав, що в організації роботи митниці послуговуватиметься не лише новими ідеями, а й раніше здобутим досвідом.

"Нам дуже рідко треба вигадувати якийсь велосипед чи якісь унікальні геніальні рішення. Вже існує величезна кількість планів із реформи митниці, складених і попереднім Міністерством фінансів під керівництвом Олександра Данилюка, і під керівництвом нинішнього міністра Маркарової. Є великий проект, який був розроблений американською митницею та запропонований уряду України. Тому не стоїть питання щось вигадати", – додав Нефьодов.

В умовах дефіциту, який відчуває український ринок індустріальних масел, на Миколаївській митниці через тиск, що чиниться Дніпропетровською податковою поліцією, виявилися заблоковані 2 танкера з мастилом базовим.

Зараз ви читаєте новину «Нефьодов хоче запустити митницю по-новому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути