пʼятниця, 20 квітня 2018 11:38

Нацбанк проведе конференцію за 1,67 млн грн

Нацбанк проведе конференцію за 1,67 млн грн
Конкурентів із нижчими на 1-5% цінами відхилили за невідповідність вимогам тендеру. Фото: minfin.com.ua

Нацбанк 2 квітня 2018-го за результатами тендеру замовив ТОВ "Міжнародно-діловий центр" послуги з організації конференції за 1,67 млн грн.

Третя щорічна конференція "Взаємодія фіскальної та монетарної політики" відбудеться 31 травня - 1 червня у готелі Hilton Kyiv, передають "Наші гроші".

Вартість договору включає 243 тис грн на проживання 20 осіб протягом трьох ночей в одномісних номерах категорії "стандарт" зі сніданками. Це коштуватиме по 4 054 грн за ніч. Також 68 тис грн на обслуговування та 1,36 млн грн на харчування в розрахунку на 300 гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київводоканал закупив солі по 85 грн за кілограм

Так, на одну людину у перший день заходу загальні витрати на харчування передбачені у розмірі 2 848 грн. У другий день – 1 675 грн.

Ціна угоди виявилася лише на 0,1% нижча від очікуваної вартості закупівлі. Конкурентів із нижчими на 1-5% цінами відхилили за невідповідність вимогам тендеру.

Засновниками "Міжнародно-ділового центру" є ТОВ "Консалтингова компанія "Партнер" Павла Потерухи, ТОВ "Концептпроект" Євгена Бесараба. Також ТОВ "Трайверт Інвестмент Компані" та ТОВ "Альянс технологій". Ними володіють Олександр Роднянський, Борис Фуксман та Лілі Фішельсон.

Зараз ви читаєте новину «Нацбанк проведе конференцію за 1,67 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути