Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2013 22:00

На Донеччині працівники хімзаводу погрожують блокувати рух "Хюндаїв"

Працівники Костянтинівського хімзаводу Донецької області мають намір блокувати рух швидкісних поїздів "Хюндай" на знак протесту проти безкоштовних відпусток.

Про це у вівторок повідомляє Костянтинівська газета "Провінція".

Після довготривалої відпустки за свій рахунок з початку січня, працівники вийшли 11 лютого на роботу, але їх знову відправили в безоплатну відпуску до початку березня.

Тому в понеділок близько 150 осіб, зібравшись спочатку біля прохідної, пізніше попрямували в адміністративний корпус, щоб вимагати у керівництва пояснень.

"Бесіда у формі мітингу відбулася тут же у фойє на вході в заводоуправління. Хіміки говорили на підвищених тонах про те, що їм нема за що годувати і навчати дітей, платити за комунальні послуги, що керівництво знахабніло і влаштовує новорічні феєрверки, їздить на нових "тачках", розмальовує дорогими графіті корпуса...", - пише видання.

Керівництво в особі директора підприємства Олександра Августова і заступника з фінансових питань пояснювало, що робить все можливе, але "ми нікому не потрібні, в т.ч. державі". Присутні працівники заводу обіцянкам не повірили.

"Вони створили ініціативну групу і готуватимуть акції - аж до перекриття (як вони висловилися) дороги для "Хюндая". Також збирають гроші на автобуси, щоб їхати до Києва з акцією протесту", - пише газета.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині працівники хімзаводу погрожують блокувати рух "Хюндаїв"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути