середа, 06 лютого 2013 14:45

Міндоходів похвалилось перевиконанням: надходження до бюджету зросли до 30 мільярдів

Міндоходів похвалилось перевиконанням: надходження до бюджету зросли до 30 мільярдів
Фото: donbass.ua

У січні 2013 року до зведеного бюджету надійшло 30,3 млрд грн платежів, які контролюються податковими та митними органами, свідчать оперативні дані.

Як повідомила прес-служба Міністерства доходів і зборів, порівняно з січнем 2012 року надходження зросли на 3,4 млрд грн, або на 12,6%.

"Державний бюджет отримав 24 млрд грн, з яких 16,2 млрд грн забезпечено податковими органами та 7,8 млрд грн - митними. До місцевих бюджетів за перший місяць нового року надійшло 6,3 млрд грн", - сказано в повідомленні Міндоходів.

Відомство повідомило, що бюджет додатково отримав 585,4 млн грн. Органами Державної податкової служби план виконано на 103,8%, Державної митної служби - 100,1%.

"У повному обсязі виконано завдання з податку на прибуток, акцизного податку з вироблених в Україні та ввезених підакцизних товарів, збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на електричну і теплову енергію та природний газ тощо", - уточнило Міндоходів.

Відомство зазначило, що за січень 2013 року платникам відшкодовано 4,5 млрд грн податку на додану вартість, з яких в автоматичному режимі - 1,6 млрд грн. Обсяг відшкодування порівняно з минулим роком збільшено на 25,6 %.

Зараз ви читаєте новину «Міндоходів похвалилось перевиконанням: надходження до бюджету зросли до 30 мільярдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути