пʼятниця, 24 липня 2020 19:24

МАУ опублікувала список рейсів на серпень

МАУ опублікувала список рейсів на серпень
МАУ скасувала низку рейсів. Фото: pexels.com

Компанія МАУ скасувала низку польотів

Євросоюз продовжив заборону на вільний перетин кордону Шенгенської зони ще на два тижні для третіх країн, повідомляє компанія.

У серпні МАУ планує запустити новий напрямок Київ - Неаполь.

До 15 серпня скасували рейси за напрямками Ларнака, Берлін, Тбілісі, Прага, Відень, Кишинів.

Внутрішні рейси відбуватимуться в Одесу, Херсон та Львів.

"До Херсона можна буде дістатися в середу, п'ятницю та неділю, а повернутися до Києва - у понеділок, четвер і суботу. Дістатися з Києва до Одеси можна буде щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці та щонеділі. Київ - Львів - Київ виконуватиметься в серпні, починаючи з 21.08 за розкладом Київ - Львів у п'ятницю і Львів - Київ у неділю", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На рейсах до Туреччини та ОАЕ оновили правила перевезення багажу

Міжнародні рейси МАУ планує здійснювати за такими напрямками: Київ - Амстердам, Київ - Лондон, Київ - Париж, Київ - Торонто, Київ - Ніцца, Київ - Афіни, Київ - Дубай, Київ - Стамбул, Одеса - Стамбул, Київ - Вільнюс, Київ - Тель-Авів, Одеса - Тель Авів, Київ - Рим, Київ - Мілан, Київ - Неаполь, Київ - Франкфурт, Київ - Мюнхен, Київ - Баку, Київ - Єреван, Київ - Мадрид, Київ - Барселона.

По одній частоті на тиждень зменшиться кількість вильотів за маршрутами: Київ - Ніцца - зворотний рейс щосуботи; Київ - Рим - зворотний рейс щосуботи; Київ - Мілан - зворотний рейс щотижня; Київ - Неаполь - зворотний рейс щосуботи; Київ - Мюнхен - зворотний рейс щотижня щопонеділка; Київ - Мадрид - щотижня зворотний рейс у п'ятницю; Київ - Барселона - зворотний рейс у суботу.

Рейси в Україну запускає болгарська авіакомпанія Voyage Air. Їх почнуть виконувати з кінця липня 2020 року, повідомляє lowcostavia. Відкриваються рейси з Варни до Києва та Львова. Квитки вже у продажу.

Зараз ви читаєте новину «МАУ опублікувала список рейсів на серпень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути