понеділок, 24 листопада 2014 13:44

Кримчанам доведеться повернути борги українським банкам

Кримчанам доведеться повернути борги українським банкам
Фото: kommersant.ru

Жителі Криму повинні будуть повернути кредити, взяті в українських банках. Про це заявив заступник голови Банку Росії Михайло Сухов на прес-конференції в Севастополі, передає allcrimea.net.

"Платити чи ні зараз за кредитами - на особистій відповідальності кожного. Але рано чи пізно платити все-таки доведеться. Як тільки налагодяться трудові відносини між Україною і Росією, знайдеться банк, який стане посередником між позичальником і кредитором, і візьме на себе зобов'язання по стягненню боргу", - зазначив Сухов.

Крім цього він повідомив про те, що на даний момент в Криму працюють 30 банків, 11 з них мають право на проведення кредитних операцій.

За словами чиновника жителі Криму не квапляться оформляти кредити. "На сьогоднішній день видано більше восьмисот мільйонів рублів у вигляді кредитів. У вигляді депозитів жителі зберігають у банках близько 23 мільярдів рублів", - повідомив банкір.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанам доведеться повернути борги українським банкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути