четвер, 31 жовтня 2019 21:10

Коли українці купують в інтернеті найбільше товарів

В інтернеті найбільше покупок українці роблять з понеділка по середу. На вихідні припадає тільки 11% відправок товарів, замовлених онлайн.

У середньому купують на 1000 грн. Найчастіше онлайн обирають електроніку - 42%, або 460 тис. відправок товарів. Удвічі рідше - одяг та товари для краси. Замовляють товари для дітей, продукцію для саду та дому. Кожна десята покупка - товари для хобі, відпочинку та спорту, пише olx.ua.

Автор: olx.ua
  Найбільший середній чек у категорії "запчастин для транспорту" - 5700 грн.
Найбільший середній чек у категорії "запчастин для транспорту" - 5700 грн.

Найбільший середній чек у категорії "запчастин для транспорту" - 5700 грн. Електроніки за раз у середньому купують на 1500 грн, товари для хобі - 900 грн, для дітей - 600 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно вибрати ноутбук для будь-яких потреб: поради експерта

Доставку товарів з інтернету з найдовшим кілометражем за останній рік замовляли з Ужгорода до Біловодська Луганської області. Техніка для кухні та комп'ютери проїхали 1263 км.

Найчастіше банківськими картками українці розраховуються за продукти у супермаркетах. Також безготівково оплачують походи у кафе та ресторани. Гроші з карток витрачають на подорожі, поповнення мобільного, спорт, медичні послуги, таксі, комуналку та одяг.

Зараз ви читаєте новину «Коли українці купують в інтернеті найбільше товарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути