понеділок, 04 березня 2019 16:57

Книга рекордів України визнала Корвалол "Фармак" найвідомішим седативним лікарським препаратом

Книга рекордів України визнала Корвалол "Фармак" найвідомішим седативним лікарським препаратом
Корвалол "Фармак" – лікарський препарат зі світовим ім'ям

У межах святкування 60-річчя з дня першого випуску лікарського препарату "Корвалол", що виготовляється ПАТ "Фармак" – лідером фармацевтичного ринку України, – було зафіксовано новий рекорд, а саме: "Корвалол" виробництва "Фармак" – найвідоміший седативний лікарській засіб в Україні.

Корвалол "Фармак" – лікарський препарат зі світовим ім'ям, який уже увійшов в історію. "Корвалол" був розроблений і випущений у 1959 році вченими Київського хіміко-фармацевтичного заводу ім. М. В. Ломоносова, правонаступником якого з 1991 року є ПАТ "Фармак".

"Сьогодні ми створюємо історію "Фармак" майбутніх років. Про динаміку нашого розвитку, темпи зростання, інновації та досягнення будуть говорити наступні покоління, і ми намагаємося сьогодні виправдати їхні очікування в майбутньому. Працюючи, дотримуючись принципів сталого розвитку, ми формуємо майбутнє, у якому будуть жити наші діти й онуки. І нам не соромно за те, що ми робимо. У цьому проявляється наша свідомість і відповідальність. Створивши найсучасніші лабораторії із синтезу готових лікарських засобів, зокрема й біотехнологічних, ми маємо можливості випускати й постачати нашим пацієнтам нові генеричні лікарські препарати з вищими й новішими технологіями, з різними способами доставляння. І це наш пріоритет. Сьогодні "Фармак" – національний виробник лікарських засобів європейського рівня. Ми інноваційна генерична компанія, яка випускає приблизно 20 нових лікарських препаратів щорічно. Зараз у нас понад 220 продуктових досьє. Але в нашому портфелі є лікарські препарати, на яких побудована вся філософія Київського хіміко-фармацевтичного заводу імені Ломоносова, тепер "Фармак". Це "Діазолін", "Корвалол", "Нафтизин", "Валідол". Це лікарські препарати, які спочатку завод, а далі й компанія "Фармак" виробляла в замкнутому циклі – здійснювала свій синтез субстанції, а потім і випуск готових лікарських форм. "Корвалол" – це наша історія та філософія. Тому він для нас як сімейна реліквія", – зазначила Філя Жебровська, Голова Наглядової ради ПАТ "Фармак".

Зараз ви читаєте новину «Книга рекордів України визнала Корвалол "Фармак" найвідомішим седативним лікарським препаратом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути