Ексклюзиви
четвер, 24 вересня 2020 21:10

Яку віддалену роботу пропонують українцям: вакансії

Яку віддалену роботу пропонують українцям: вакансії
Українцям пропонують працювати віддалено з гнучким графіком роботи. Обіцяють офіційне працевлаштування та зарплату від 10 тис. грн. Фото: pixabay.com

Після послаблення карантину частина працівників повернулися в офіси. Водночас деякі компанії дозволили співробітникам продовжувати працювати віддалено.

Крім того, влітку зросла кількість пропозицій віддаленої роботи. Шукали людей, які хочуть працювати поза офісом. На початок осені на сайтах пошуку роботи також оприлюднюють подібні вакансії, пише The Point.

Лікар-координатор в UNIQA

Фахівця шукає страхова компанія. Це має бути людина з вищою або незакінченою вищою медичною освітою. Перевагою буде наявність досвіду роботи. Зарплату обіцяють на рівні 11 тис. грн. Офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка та лікарняні. Лікарю потрібно працювати з дому, але на обладнанні, яке надасть компанія.

Інтернет-маркетолог на проєкт в EVO

Шукають спеціаліста, який володіє інструментами інтернет-маркетингу для залучення та утримання клієнтів, має досвід роботи з Google Analytics, може аналізувати та робити висновки з рекомендаціями щодо подальших дій, хоче розвиватися. Потрібно буде займатися пошуком нових каналів залучення трафіку, аналізувати воронки продажів, планувати і проводити вебінари для клієнтів, розробляти рекламні матеріали.

Викладач англійської для дітей в JustSchool

Викладача шукає онлайн-школа англійської мови. Досвід роботи не обов'язковий, але рівень знання англійської потрібен не нижче В2. Працювати потрібно з дітьми 6-17 років за розробленою компанією методикою викладання. За це обіцяють платити 12 тис. грн у місяць, гнучкий графік та можливість працювати віддалено.

Illustrator в Genesis

Вакансія від ІТ-компанії. Кандидату пропонують розробляти ілюстрації для анімації компанії. Шукають людину зі знанням англійської, володінням Adobe Illustrator та Photoshop, досвідом роботи в анімації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому в Україні пропонують найбільше роботи

Таргетолог у "Сфера Нова"

Освітній центр шукає таргетолога в команду. Це має бути фахівець з досвідом роботи на аналогічній позиції від 1 року, вмінням створювати стратегії ведення рекламних кампаній, досвідом отримання трафіку з соцмереж та вмінням аналізувати результати роботи рекламних кампаній. Робота віддалена з 9:45 до 18:45 з понеділка по п'ятницю. Зарплату пропонують на рівні 10-15 тис. грн.

Оператор Call-center у Factor.Media

Потрібен фахівець з досвідом роботи в продажах від 1 року, знанням технік продажу та можливістю працювати віддалено. Пропонують стандартний графік роботи з 09:00 до 18:00 з понеділка по п'ятницю, офіційне працевлаштування, 24 дні відпустки, оплачувані лікарняні.

Контент-редактор в Englishdom

Спеціаліста шукає онлайн-школа англійської мови. Потрібно створювати та реалізовувати контент-стратегію з роботи із засобами масової інформації та блогами, керувати творчою командою, вести звітність та аналізувати результати. Серед вимог до кандидата досвід роботи від 5 років, уміння створювати та редагувати матеріали для ЗМІ, наявність досвіду управління проєктами. Обіцяють 50% знижки на вивчення англійської, оплачувані відпустку та лікарняні.

На ринку праці після послаблення карантину конкуренція серед пошукачів зросла в кілька разів. Крім того, роботодавці звертають увагу не тільки на навики та досвід працівника, а і його корпоративні цінності.

Зараз ви читаєте новину «Яку віддалену роботу пропонують українцям: вакансії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути