середа, 02 червня 2021 21:10

Яку найдешевшу квартиру продали у травні

Яку найдешевшу квартиру продали у травні
На столичному ринку купівлі-продажу нерухомості зросла вартість житла. Фото: pexels.com

Найдешевше у травні придбали 1-кімнатну квартиру 28 м² на вул. Новгородській у Солом'янському районі - $25 тис.

За $45 тис. купили 1-кімнатне житло 32 м² на вул. Бастіонній у Печерському районі. За $50 тис. - 1-кімнатну квартиру 41 м² на вул. Радченко у Солом'янському районі, передає АН "Благовіст".

На вул. Гната Юри у Святошинському районі за $52 тис. вдалося придбати 2-кімнатну квартиру площею 53 м². На вул. Выльямса у Голосіївському районі купили 1-кімнатне житло 46 м² за $70 тис.

1-кімнатну квартиру площею 45 м² на вул. Бульварно-Кудрявській у Шевченківському районі продали за $102 тис. $182 тис. віддали за 2-кімнатну квартиру площею 70 м² на вул. Коновальця у Печерському районі. У цьому ж районі 3-кімнатна квартира 110 м² коштувала $245 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує орендувати столичну квартиру

$262 тис. коштувала 5-кімнатна квартира 180 м² на вул. Панаса Мирного у Печерському районі. За $310 тис. придбали 4-кімнатну квартиру площею 190 м² на вул. Героїв Сталінгарада в Оболонському районі.

"Ринок купівлі-продажу нерухомості Києва продовжує демонструвати активність. Попит і пропозиція на ринку збалансовані. При цьому нова пропозиція дорожче на 10-15%, ніж аналогічні об'єкти, які були виставлені на продаж раніше", – говорить Олена Бібєрова, директор агентства.

У травні середня вартість 1 кв. м. житла у Києві становить $1308. Це на 7,3% більше, ніж було торік. Найбільше за рік в столиці подорожчали квартири-студії — додали в середньому 21% до вартості. На другому місці однокімнатні помешкання — плюс 15,3%. Гостинки додали 4,7%, 2-кімнатні роздільні — 6,3%. Натомість такі ж помешкання з суміжними кімнатами здорожчали на 0,5%.

Зараз ви читаєте новину «Яку найдешевшу квартиру продали у травні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути