вівторок, 23 грудня 2014 09:35

Кабмін вніс на розгляд Ради держбюджет на 2015 рік

Кабмін вніс на розгляд Ради держбюджет на 2015 рік
Фото: ghall.com.ua

Кабінет міністрів України вночі у вівторок вніс до парламенту поправки до Податкового, Бюджетного та Митного кодексів і побудований на них проект закону "Про держбюджет" на 2015 рік.

Згідно з інформацією на сайті Ради, вночі також було зареєстровано законопроект "Про реформування загальнообов'язкового державного соцстрахування та легалізації фонду оплати праці", що передбачає поетапне зниження єдиного соціального внеску і разом з перерахованими вище документами формує "бюджетний пакет", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Крім того, Кабмін зареєстрував у Раді три законопроекти: "Про лотереї", "Про діяльність казино" і "Про букмекерську діяльність в Україні".

Нагадаємо, що в уряді обговорювали проект Держбюджету на 2015 рік, який враховує зміни до податкового законодавства, щодо реформування ЄСВ та децентралізації.

Відповідно до документу, який публікували ЗМІ, доходи державного бюджету на 2015 рік кабмін планує встановити на рівні 432,3 мільярда гривень, а видатки - на рівні 485,3 мільярда гривень.

Прожитковий мінімум пропонується встановити на 1 січня 2015 року на рівні 1214 гривень, з 1 грудня - 1240 гривень.

Мінімальна заробітна плата у місячному розмірі становитиме: з 1 січня - 1257 гривень, з 1 грудня - 1284 гривні. У погодинному розмірі: з 1 січня - 7,53 гривні, з 1 грудня - 7,69 гривні.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін вніс на розгляд Ради держбюджет на 2015 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути