понеділок, 18 листопада 2013 13:51

Держохороні накупили стільців по 1279 гривень за штуку

Управління державної служби охорони при ГУ МВС закупило стільці для актової зали на столичній вулиці Студентській.

Про це Gazeta.ua повідомила Світлана Павловська із прес-служби Департаменту ДСО при МВС.

"Ми там останній раз робили нараду, стільці були ну дуже-дуже старі, - пригадує Павловська. - Такі, що хтось там навіть колготки рвав. І начальнику було дано команду, що трошки поміняти. Це звичайнісінькі стільці".

Державна закупівля стільців для актової зали "дсо-шників" пройшла 14 жовтня. Проте в документах стільці для актової зали прописали як 145 "театральних крісел" та 10 "стільців".

"То лише номінація "театральні крісла", - уточнює Павловська. - А насправді чисто для того, щоб людям було на чому сидіти. Вони найдешевші закупили, щоб було де сісти. Тільки знаєте, чого театральні? Бо вони з'єднуються, йдуть типу як блоками. Це звичайнісінькі стільці для залу засідань".

Кожне з цих 145 крісел коштує 1279 грн 33 коп. з ПДВ. Про це повідомляє "Вісник державних закупівель". А кожен із 10 стільців коштує 810 грн з ПДВ.

Gazeta.ua пошукала, скільки коштують стільці "чисто для того, щоб посидіти", які з'єднуються блоками. Перші ж відкриті сторінки в Інтернеті показують - їхня ціна від160 грн.

 

А стільці по 1279 грн за штуку завезе в Управління ДСО фірма "Меблі-плюс". Її засновники - Василь Радченко та Сергій Тулей. Всього "Меблі-плюс" за стільці для актового залу Управління державної служби охорони отримають державних 193,7 тис. грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Держохороні накупили стільців по 1279 гривень за штуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути