середа, 19 червня 2019 05:22

Державіаслужба поновила сертифікат лоукостеру Yanair

Державіаслужба поновила сертифікат лоукостеру Yanair
Авіаперевізнику Yanair поновили сертифікат. Фото: ТСН

Державна авіаційна служба прийняла рішення поновити сертифікат авіакомпанії YanAir "після усунення критичних зауважень".

"Сьогодні , з затримкою, відбувся регулярний рейс Київ-Батумі. Водночас, сподіваємося, що дана авіакомпанія, як і інші, зрозуміли - ми жартувати і нехтувати безпекою пасажирів та регламентами не будемо", - у Facebook повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Міністр нагадав, що Державіаслужба буде вживати відповідні заходи щодо тих авіакомпаній, які невчасно виконують польоти.

Омелян підкреслив, що авіакомпанія зобов'язана інформувати пасажирів про перенесення рейсів, її представник повинен бути на зв'язку з пасажирами, компенсувати час затримки чи скасування польоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ryanair відкриває новий рейс з України

Державна авіаційна служба в результаті комплексної перевірки авіакомпанії "ЯнЕйр" виявила низку зауважень в організації діяльності цього перевізника, в зв'язку з чим дію сертифіката експлуатанта було призупинено.

Зараз ви читаєте новину «Державіаслужба поновила сертифікат лоукостеру Yanair». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути