Ексклюзиви
вівторок, 19 листопада 2013 11:50

Фірма людини з оточення Руслани отримає 5,8 мільйона від Міносвіти

Фірма людини з оточення Руслани отримає 5,8 мільйона від Міносвіти
Фото: vidomosti-ua.com

Державне підприємство "Інформаційно-іміджевий центр" уклав угоду з ТОВ "Євромедіа Компані" на послуги щодо виробництва телевізійної програми.

Її мають зняти до кінця року. Програма буде "розрахована на закордонну аудиторію" та пропагуватиме систему освіти України в Грузії та Казахстані. Про це повідомляє "Вісник державних закупівель". Сума угоди - 5 млн 805 тис. 600 грн. з ПДВ.

Програма складатиметься з 6 окремих випусків тривалістю не менше 45 хв. Будуть іще проморолики, які мають з'явитися на Youtube.

Торги були відкритими. Перемогло ТОВ "Євромедіа Компані". Його засновник Павло Грицак у 2002-2005 роках очолював дирекцію Національної телекомпанії, з лютого 2005 року був віце-президентом Національної телерадіокомпанії. Також Грицак разом із чоловіком і продюсером співачки Руслани Лижичко Олександром Ксенофонтовим - співзасновник ТОВ "Шоутайм".

Конкурентами Грицака були дві фірми. Львівська "Ремарк" працює на ринку як рекламне агентство, також друкує газети та оздоблює текстильні вироби. А столична "Морітайм сервіс" займається діяльністю у сфері права та консультує з питань комерційної діяльності. Проте "Морітайм сервіс" подала не всі документи, тому до участі в торгах її не допустили.

ДП "Інформаційно-іміджевий центр" перебуває у відомстві Міністерства освіти.

Зараз ви читаєте новину «Фірма людини з оточення Руслани отримає 5,8 мільйона від Міносвіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути