четвер, 27 квітня 2017 18:23

Що таке біткоін і чому за ним майбутнє інвестицій на Форекс?
11

 

Bitcoin (біткойн) в даний момент набирає популярності у всьому світі. З кожним днем ​​збільшуються обороти розрахунків в біткоінах, а також зростає число прихильників інвестицій на ринку Forex (форекс).

Bitcoin (біткойн) - це нова цифрова валюта, яка створена і працює тільки в мережі інтернет. Випуск (виробництво) валюти відбувається за допомогою роботи комп'ютерів по всьому світу, використовуючи програму для обчислення математичних алгоритмів. Однією з переваг є те, що за даною валютою немає ніякого контролю. Гаманці та рух анонімні.

Створити гаманець біткойн просто:

Заходимо на сайт blockchain.info і натискаємо "Створіть свій гаманець":

 

Далі заповнюємо форму з електронною поштою і паролем і натискаємо "Продовжити":

 

Гаманець готовий. Далі Ви отримаєте на пошту листа з номером свого гаманця Bitcoin, його потрібно буде використовувати для входу в гаманець. У листі потрібно натиснути "Так, це мій e-mail":

 

Види біткойн гаманців

Існує багато різних біткойн-гаманців і їх можна поділити на кілька груп:

- для комп'ютера

- мобільні

- он-лайн

- Гаманці для ПК, встановлюються безпосередньо на Ваш комп'ютер і тим самим знижують їх мобільність. Доступ до гаманця Ви отримаєте тільки зі свого комп'ютера.

- Мобільні гаманці, вже зручніше. Програма встановлюється на Ваш телефон і гаманець завжди у Вас під рукою. Але в силу різних обмежень параметрів телефону, можуть виникнути складності у використанні.

- Он-лайн гаманці найпоширеніші. Всі інформація зберігатися у провайдера сервісу та доступ до гаманця Ви будете мати завжди і всюди, з будь-якого пристрою при наявності інтернет. Вище якраз наведено приклад он-лайн гаманця.

Поповнення біткойн гаманців

Поповнення, як і зазвичай, через обмінники. Наприклад www.netex24.net.

Заходимо на сайт обмінника і вибираємо спосіб покупки біткойнів:

 

Далі Ви отримаєте реквізити, на які потрібно буде перерахувати в Приват24 гроші і біткойни прийдуть Вам на гаманець.

Після того, як Ваш біткойн-гаманець поповнено, можна поповнювати особовий рахунок особистого кабінету. Для цього потрібно пройти в особистому кабінеті "Мої рахунки" - "Внести кошти" і прокрутивши сторінку трохи вниз побачите форму для заповнення:

 

Зверніть увагу, що в гаманці сума міститься в біткойнах, а в особистому кабінеті поповнення проводиться в Сатоши. "Сатоши і біткойни" це як "Копійка і Рубль".

 

Після натискання кнопки "Продовжити", Ви отримуєте Адресу та Інвойс для поповнення:

 

Далі заходимо в свій біткойнов-гаманець на сайті blockchain.info і відправляємо платіж за вищевказаною адресою, суму пишемо в біткоінах:

 

Перевіряємо ще раз інформацію і натискаємо "Надіслати":

 

Після цього, в біткойн гаманці з'явиться інформація про платіж:

А самі біткоіни, вже перераховані в долари потраплять на особовий рахунок в особистий кабінет.

На даний момент, компанія BrokerFX робить акцент на використання в розрахунках в біткойнах і для тих клієнтів, хто використовує поповнення в біткойнах, а саме від суми 1 біткойн, компанія гарантує виплати протягом 24-х годин.

Ось така здавалося б проста, але приємна перевага. Зазначу, що таку ж перевагу мають тільки ВІП клієнти. Щоб стати ВІП клієнтом, необхідно поповнити рахунок на суму від 50 000 дол. США.

Все цю увагу, яку приділяють у компанії BrokerFX до біткоінів не випадково. Переваги даної валюти очевидні:

Це швидко - операції в біткоінах проводяться набагато швидше ніж банківські. Наприклад транзакції з нульовим підтвердженням проходять миттєво. При цьому приймаюча сторона бере на себе ризик отримання переказу.

Це дешево - комісії з транзакції або відсутні, або є мінімальними. І є можливість самостійно призначати комісію, яку бажаєте заплатити.

Це безпечно - живі гроші, в тому числі і електронні схильні до контролю урядів і відповідних органів. Біткойн ж не підконтрольний нікому. Ніхто не зможе забрати Ваші гроші. Ніхто не може вкрасти Ваші персональні дані.

Це приватність - ніхто не знає, хто стоїть за тим чи іншим гаманцем і хто, що купує, оплачуючи чергову покупку.

Це захист - ніхто не може взяти і закрити Вам доступ до гаманця. Він належить тільки Вам. Наприклад, недавно уряд вирішив позбавити ліцензії компанію Вебмані і заморозило кошти учасників. З біткойнами таке неможливо.

На сьогоднішній день всі найбільші біржі надають котирування біткойнів, отже довіра до валюти колосальна. І слідуючи світовому тренду компанія Прайм Брокер відкрила нову послугу для своїх клієнтів - торгівля біткойнами і іншими криптовалютами. Аналогічна послуга незабаром з'явиться і у компанії BrokerFX.

З огляду на таку затребуваність використання криптовалюти в роботі інвесторів і трейдерів, перехід на розрахунки між контрагентами в ті ж криптовалюти досить вигідний всім учасникам процесу.

Зараз ви читаєте новину «Що таке біткоін і чому за ним майбутнє інвестицій на Форекс?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути