середа, 22 серпня 2012 17:40

Бойко і Міллер зустрілися, але про ціну на газ не говорили

Бойко і Міллер зустрілися, але про ціну на газ не говорили
Юрій Бойко та Олексій міллер обговорили перебіг підготовки до роботи в майбутній осінньо-зимовий період. Фото: commons.wikimedia.org

Голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер і міністр енергетики і вугільної промисловості України Юрій Бойко сьогодні провели зустріч в центральному офісі газового концерну в Москві.

Про це йдеться в повідомленні російської енергетичної компанії.

Сторони обговорили перебіг підготовки до роботи в майбутній осінньо-зимовий період, зокрема, питання забезпечення НАК "Нафтогаз України" безперебійного транзиту газу "Газпрому" в Європу. У зв'язку з цим були проаналізовані темпи заповнення "Нафтогазом" українських підземних сховищ газу (ПСГ).

У червні повідомлялося, що Україна має намір скоротити споживання російського газу в 2012 році до 27 млрд куб. м.

Контрактними зобов'язаннями української сторони перед "Газпромом" передбачено за підсумками 2012 споживання російського газу в Україні повинне становити не менше 40 млрд куб. м.

Раніше, за неофіційними даними, стало відомо, що "Газпром" має намір відновити переговори про зниження ціни газу для України.

Нагадаємо, середня ціна російського природного газу, імпортованого в червні 2012 року НАК "Нафтогаз України" і OstChem Holding Limited (Кіпр), становила $428,48 за 1 тис. куб. м.

Зараз ви читаєте новину «Бойко і Міллер зустрілися, але про ціну на газ не говорили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути