Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2013 11:03

Білл Гейтс знову став найбагатшою людино у світі

Білл Гейтс знову став найбагатшою людино у світі
Білл Гейтс. Фото: tsn.ua

Засновник Microsoft Білл Гейтс змістив мексиканського медіамагната Карлоса Сліма з першої позиції у рейтингу мільярдерів Bloomberg. Таким чином, він повернув собі звання найбагатшої людини у світі. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

За даними Bloomberg, рахунок Гейтса в четвер, 16 травня, о 16:00 за часом Нью-Йорка становив $ 72,7 млрд. - на $ 550 млн. більше, ніж у його найближчого суперника Карлоса Сліма.
Агентство відзначає, що в поточному році активи Гейтса збільшилися приблизно на $ 10 млрд. Слім за цей час втратив близько $ 2 млрд. Третє місце в рейтингу Bloombergяк і раніше займає американський інвестор Уоррен Баффет, чиї рахунки досягли $ 59,7 млрд.

Рінат Ахметов у рейтингу Bloomberg Billionaires займає 46 місце. З початку 2013 року, рахунок Ахметова зменшився майже на $ 5 млрд. - до $ 16,3 млрд. Нагадаємо, на початку року Ахметов входив до топ-40 Bloomberg Billionaires Index.

Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс знову став найбагатшою людино у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути