Ексклюзиви
вівторок, 17 вересня 2013 01:30

Азербайджан та Ірак відмовляються купувати українські бронетранспортери - ЗМІ

Азербайджан та Ірак відмовляються купувати українські бронетранспортери - ЗМІ
Фото: morozov.com.ua

Азербайджан та Ірак відмовляються від українських бронетранспортерів БТР -4 через нібито виявлені в них дефекти у зварюванні частин і складнощі в управлінні.

Зокрема , днями уряд Іраку відмовилося приймати партію поставлених Україною БТР -4 і повернуло корабель з 42 машинами відправникові, повідомляє азербайджанський ресурс АПА .

Раніше корабель був пришвартований біля берегів Індії , а сам вантаж заарештований. У той же час замовник відмовлявся приймати партію військових машин через виявлені дефекти, зокрема помилок, допущених при зварюванні .

У свою чергу Азербайджан, який раніше також підписував з Україною контракти на постачання військової техніки, нещодавно відмовився від транспортерів БТР -3 і БТР -4 , запропонованих йому кілька років тому. Там також посилаються на проблеми зі зварюванням , а також труднощі з перевезенням особового складу.

"По ряду важливих показників БТР -3 і БТР -4 фактично не відрізняються від своїх попередників БТР- 70 і БТР -80. Броньовий захист не посилений, а управління залишається таким же складним " , - заявляють джерела видання.

Зараз ви читаєте новину «Азербайджан та Ірак відмовляються купувати українські бронетранспортери - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути