Ексклюзиви
четвер, 07 грудня 2017 14:34

Журнал Forbes назвав зірок з найбільшими статками

Журнал Forbes назвав зірок з найбільшими статками
Шон Комбс очолив список найбагатших зірок за версією Forbes. Фото: bit.ua

Експерти видання Forbes опублікували рейтинг зірок з найбільшими заробітками за рік.

Список очолив американський хіп-хоп виконавець Шон Комбс, також відомий за псевдонімом Diddy. Найдорожчий музикант планети заробив $130 млн за рік. Більшу частину доходів, а саме $70 млн, склав продаж частини акцій компанії Sean John, яка випускає модний одяг.

На 2-му місці опинилася співачка Бейонсе. Заробила $105 млн у світовому турі на підтримку свого останнього студійного альбому Lemonade.

3-м у списку найбагатших зірок став канадський репер Дрейк. За рік отримав $92 млн. Виступав з концертами у турі зі своїм останнім записом Views.

Також до списку увійшли The Weeknd ($92 млн), британський гурт Coldplay ($88 млн), Guns N 'Roses ($84 млн), Джастін Бібер ($83,5 млн), Брюс Спрінгстін ($75 млн), Адель ($69 млн) і Metallica ($66,5 млн).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журнал "Forbes" опублікував рейтинг найвпливовіших жінок 2017 року

Forbes назвав найбільш високооплачуваного актора 2017 року. Ним став Марк Уолберг, який знявся у фільмах "Здрастуй, тату, Новий рік! 2" і "Трансформери: Останній лицар". За рік актор заробив $68 млн.

Зараз ви читаєте новину «Журнал Forbes назвав зірок з найбільшими статками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі