неділя, 12 лютого 2012 09:26

Знаменита співачка Вітні Ґ'юстон померла у віці 48 років

Знаменита співачка Вітні Ґ'юстон померла у віці 48 років

Знаменита співачка і актриса Вітні Ґ'юстон померла в США у віці 48 років. Інформацію про смерть суперзірки підтвердила агентству АР її представник Крістен Фостер.

За даними видання TMZ, американську співачку і актрису Вітні Ґ'юстон знайшли без свідомості в номері співробітники готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі.

Після невдалих спроб реанімувати співачку медики констатували її смерть в 15:55 суботи за місцевим часом (1:55 за Києвом). Лікарі швидкої допомоги не виявили у неї ознак насильницької смерті.

Прибулі в готель родичі та друзі впізнали померлу. Поліція почала ретельне розслідування за фактом смерті співачки.

У 2009 році Ґ'юстон випустила свій новий альбом I Look to You, високо оцінений критиками.

Після цього ряд її виступів був скасований через хворобу, хоча сама вона заявляла, що здорова. У травні 2010 року Ґ'юстон проходила амбулаторний курс лікування від алкогольної та наркотичної залежності.

За час своєї творчої діяльності, яка почалася у віці 11 років в молодшому госпел-хорі баптистської церкви New Hope в Ньюарку, Ґ'юстон отримала шість нагород Греммі, 15 нагород Billboard Music Awards, 21 нагороду American Music Awards, дві нагороди Emmy і безліч інших премій та нагород музичної індустрії.

Книга рекордів Гіннесса називає Ґ'юстон артисткою з найбільшою кількістю нагород.

Популярність її особливо зросла після виходу в 1992 році її дебюту у великому кіно - фільму "Охоронець", в якому вона виконала головну роль, а її партнером виступив Кевін Костнер. У фільмі звучить її хіт I Will Always Love You.

За рішенням експертів телеканалу VH1 ця пісня зайняла восьмий рядок в рейтингу 100 найкращих пісень за останні 25 років і першого рядка в числі ста любовних пісень усіх часів.

Дискографія співачки налічує сім студійних альбомів, безліч збірників та DVD-альбомів, а також три саундтреки до фільмів з її участю: Особистий охоронець, В очікуванні перепочинку і Дружина священика. Ґ'юстон також знімалася в епізодах декількох серіалів і кінокартин, в тому числі і в ролі самої себе.

Вона народилася 9 серпня 1963 року в місті Іст-Оранж (штат Нью-Джерсі, США). Її мати, Емілі Дрінкард (сценічний псевдонім Сіссі), була свого часу відомої виконавицею госпел (євангельські піснеспіви), двоюрідна сестра Діон Уорвік - також професійна співачка. В юності Ґ'юстон була також досить успішною фотомоделлю.

У 1992 році Вїтні Ґ'юстон вийшла заміж за співака групи New Edition Боббі Брауна, в 1993 році народила дочку, яку назвали Боббі Крістіна.

Зараз ви читаєте новину «Знаменита співачка Вітні Ґ'юстон померла у віці 48 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі