неділя, 02 жовтня 2011 13:51

У Львові вперше зіграли "Рок-симфонію"
12

Фото: Фото: zaxid.net

1 жовтня у Львові прозвучала "Рок-симфонія". ЇЇ разом з симфонічним оркестром виконав відомий гурт "Кожному своє".

За словами організаторів акції, бюджет проекту склав 150 тис. грн. Частину цих коштів було отримано як грант від "Djuice".

"Особливість концерту полягає в тому, що давно на Західній Україні не було такого, щоб рок-музиканти та симфонічні оркестри робили спільний концерт. Єдиними в цій сфері можна згадати лише "Океан Ельзи" і "Скрябін", і то вони їх проводили в Києві. Ми ж намагаємося популяризувати такий проект на Західній Україні, адже в цілому світі це нормальне явище", - розповідає вокаліст гурту "Кожному своє" Остап Панчишин.

Група "Кожному своє" та оркестр, який складається з близько 60 студентів Національної музичної академії ім. Миколи Лисенка (диригент – заслужена артистка України Зінаїда Остафійчук) відіграли півторагодинний концерт, на якому виконали 15 композицій колективу. Загалом в підготовці та проведені концерту задіяно понад 100 людей.

Аранжуванням пісень для симфонічного оркестру займався Остап Панчишин. Більшість з виконаних пісень згодом вийдуть в новому альбомі групи.

Ведучим концерту був Віталій Новосад. Також глядачам показали унікальне світлове та лазерне шоу від організаторів.

Зараз ви читаєте новину «У Львові вперше зіграли "Рок-симфонію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі