пʼятниця, 25 листопада 2011 13:38

Вігго Мортенсена не запросили зніматися у "Гоббіті"

Вігго Мортенсена не запросили зніматися у "Гоббіті"

Актор Вігго Мортенсен заявив, що Арагорн, його персонаж з "Володаря перснів", не з'явиться в "Гоббіті". Про це повідомляє Total Film.

За словами Мортенсена, колись продюсери цікавилися, чи погодиться він виконати роль Арагорна в "Гоббіті". Актор відповів, що не відмовиться, але при цьому підкреслив, що Арагорн не згадується в книзі Толкієна, за якою знімається фільм. Однак після цього ніяких конкретних пропозицій від творців картини не було.

В оригінальній книзі Толкієна також відсутні персонажі "Володаря перснів", яких грали Орландо Блум, Кейт Бланшетт і Елайджа Вуд (Леголас, Галадріель і Фродо). Тим не менш, сценарій стрічки "Гоббіт", над якою в даний час працює Пітер Джексон, передбачає ролі для кожного з цих акторів. Крім того, в "Гоббіті" зніметься Іен Холм - як і у "Володарі перснів", він буде грати похилого гоббіта Більбо. В книзі і фільмі йдеться про пригоди молодого Більбо (цю роль виконує Мартін Фріман). У творі Толкієна літній гоббіт не згадується.

Фільм "Гоббіт" буде розбитий на дві частини. Перша з них вийде з підзаголовком "Неждана подорож" в грудні 2012 року. Другу випустять на екрани в грудні 2013 року.

Актор Елайджа Вуд нещодавно заявив, що продюсери трилогії "Володар перснів" ведуть переговори про конвертацію фільмів у формат 3D. Передбачається, що після конвертації всі три стрічки знову будуть випущені в прокат.

Зараз ви читаєте новину «Вігго Мортенсена не запросили зніматися у "Гоббіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі