четвер, 01 жовтня 2020 16:00

Ван Дам завершив зйомки в Києві

Американський актор Жан-Клод Ван Дам завершив зйомки в комедійному бойовику "Останній найманець". Про це повідомила кінокомпанія Star Media.

Це перша стрічка, яку стримінговий сервіс Netflix створює в Україні. Також зйомки проходять у Французькій Республіці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільми Меган Маркл та принца Гаррі покажуть на Netflix

Колишній спецагент повертається до Франції, щоб допомогти своєму сину. Уряд звинуватив його в незаконній торгівлі зброєю та наркотиками. Однак політичні ігри значно складніші, ніж здаються головному герою. Перед ним постане непросте завдання – вивести на чисту воду всіх причетних до кримінальної справи, за сюжетом.

Зйомки тривали з липня. Кияни активно поширювали в мережі фото та відео, на яких можна помітити Ван Дама. Наприклад, у Бортничах. У серпні перекривали вулиці столиці. Робота над стрічкою тривала 36 днів. Творці фільму шукали локації, які нагадували б Францію. Це готелі Premier Palace та Fairmont, вулиця Костянтинівська, нічний клуб Tootsie.

Автор: Максим Кобець
  Ван Дам під вікнами будинків: зірку помітили в Бортничах
Ван Дам під вікнами будинків: зірку помітили в Бортничах

Під час зйомок Ван Дам жив у столичному готелі зі своєю дівчиною - українкою Оленою Каверіною. Вона назвала місто красивим, але занедбаним.

"Хоч би що хто говорив, а в нас найкрасивіші, людяні, добрі, талановиті, працьовиті люди й найсмачніша їжа. Але щоразу, повертаючись, розумію, що нічого не змінилося в кращий бік, а навпаки", - написала Олена в Instagram. Сама дівчина з Кривого Рогу.

У Ван Дама є дружина Гледіс Португіз. Разом не живуть. Чутки про роман з Каверіною з`явилися 2010-го. Тоді актор оголосив про намір одружитися з українкою.

Зараз ви читаєте новину «Ван Дам завершив зйомки в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі