понеділок, 06 жовтня 2014 11:38

Вакарчук зібрав 107 тисяч гривень для АТО

Вакарчук зібрав 107 тисяч гривень для АТО
Фото: Олексій Гавриш

У Національному університеті "Києво-Могилянська академія" 5 жовтня пройшов творчий вечір Святослава Вакарчука. Виручені від продажу квитків кошти підуть на благодійність, пише Cultprostir..

Зокрема, на ліки для українських військових, учасників АТО, було передано 107 тисяч гривень. Про це повідомляється на сторінці НаУКМА в Facebook. Очевидці вечора розповіли в соцмережах про те, як пройшов вечір. "Було душевно, зворушливо, трохи сумно і дуже круто!" - поділилася емоціями одна з глядачок. "Дуже порадував Вакарчук, співаючий джаз. Шкода, що було мало пісень "Океану Ельзи". На деякі пісні глянули по-новому після розповідей про історію їх створення", - додав від себе один з відвідувачів.

Лідер "ОЕ" виконував пісні, спілкувався із залом, а також провів автограф-сесію. Серед інших пісень, були виконані Blackbird з репертуару Beatles, джазовий хіт Moon River з фільму "Завтрак у Тіфані" та "Відпусти".

Днями група вилітає в Північну Америку, де їй належить дати кілька концертів в рамках канадсько-американського туру, присвяченого 20-річчю команди.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук зібрав 107 тисяч гривень для АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі