середа, 24 травня 2017 17:03

В Україну не пустили "інтердівчинку"

В Україну не пустили "інтердівчинку"
Російську акторку Олену Яковлеву не пустили в Україну Фото: Teleprogramma.pro

24 травня українські прикордонники на харківському пункті пропуску не дозволили в'їхати в країну російській акторці Олені Яковлєвій.

Вона разом з театральною трупою мала 24 травня виступати в Харкові. Українські прикордонники сповістили театралам, що їхні імена фігурують у списках осіб, яким заборонений в'їзд в Україну. Причиною такого рішення послугувало порушення акторами в 2014-2015 роках українського законодавства про перетин державного кордону при в'їзді в анексований Крим. Про це повідомляє SQ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі ледь врятували життя акторці Олені Яковлєвій

Олена Яковлєва родом з Новоград-Волинського на Житомирщині. Батько - військовослужбовець. Родині доводилося часто переїжджати. Школу закінчила в Харкові 1978 року. Працювала комплектувальницею на Харківському заводі електроапаратури. Зарплату відкладала на поїздку до Москви. Коли накопичила грошей, вирушила вступати в ГІТІС. Стала відомою після ролі Тані Зайцевої у фільмі "Інтердівчинка".

Україна заборонили в'їзд на свою територію близько 40 російським акторам і співакам за незаконне відвідування Криму.

Зараз ви читаєте новину «В Україну не пустили "інтердівчинку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі