Ексклюзиви
субота, 11 червня 2022 16:51

В Україні почали готуватися до Євробачення-2023

В Україні почали готуватися до Євробачення-2023
Переможці Євробачення-2022, гурт Kalush Orchestra мають прийняти в себе учасників конкурсу наступного року. Фото: eurovision.tv

В Україні почали готуватися до проведення Євробачення-2023.

Гурт Kalush Orchestra, який виборов для України перемогу на цьогорічному пісенному конкурсі, має прийняти в себе учасників наступного Євробачення. Представники культури вже почали підготовку, про перші кроки якої розповів представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали українця, який придбав кубок Євробачення за $900 тис.

Зокрема, в Україні вже створили Організаційний комітет з підготовки та проведення Євробачення-2023. Також затвердили його склад.

Міністр культури Олександр Ткаченко заявив, що Євробачення-2023 обов'язково пройде в Україні.

"Україна вже двічі проводила Євробачення, і завжди була ця дискусія (щодо місця проведення. - Gazeta.ua). Я думаю, що не оминути нам її і зараз. Але нам важливо зосередитися на тому, що, по-перше, сам конкурс буде в Україні. Тому що хтось уже починає говорити: "А давайте шукати запасні майданчики". Ні, це 100 відсотків", - заявив міністр.

Зараз ви читаєте новину «В Україні почали готуватися до Євробачення-2023». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі