Ексклюзиви
вівторок, 15 березня 2011 09:52

У посмертному кліпі Джексона знявся його двійник

У посмертному кліпі Джексона знявся його двійник

Через майже два роки після смерті поп-короля Майкла Джексона вийшов черговий його кліп - Hollywood Tonight.

Зйомки кліпу проходили в Лос-Анджелесі. Ця композиція увійшла до посмертного альбому Майкла Джексона "Michael", виданого в 2010 році. У головній ролі знявся двійник поп-ідола - дівчина в образі Джексона, компанію якій склали 60 танцюристів, які імітують характерні для поп-короля рухи.

Нагадаємо, що пісня Hollywood Tonight стала другим синглом з альбому "Michael". Ця композиція була написана Джексоном під час роботи над диском "Invincible" (2001) і пізніше дороблена продюсерами Тероном Фімстером і Тедді Райлі. У Hollywood Tonight поруч з вокалом Майкла звучить голос його племінника Терілла Джексона.

Раніше повідомлялося, що для запису нового альбому Майкла Джексона була найнята людина, котра вміє майстерно наслідувати голос померлого короля поп-музики. 27-річний пародист Рікі Галліано повідомив таблоїду The Sun, що, можливо, саме його голос був використаний під час запису нового альбому Майкла Джексона.

Сім'я співака також засумнівалася, що хіти нового альбому виконував Майкл. Його брат Ренді стверджує, що Майкл не співає більшість пісень з цього альбому. Він також додав, що з якихось причин члени сім'ї Джексон не допускалися в студію під час завершення роботи над альбомом.

Про це ж заявили й інші члени сім'ї поп-короля. Племінники співака Терілл, Тадж і Ті-Джей Джексони заявили, що голос на синглі Breaking News з нового альбому не належить Майклу Джексону.

"Я знаю голос мого дядька, і щось тут серйозно не так, коли безпосередньо родина каже, що це не він", - сказав Терілл Джексон.

Діти Джексона, які були присутні на записі цієї пісні, що проходила в 2007 році в будинку продюсера Едді Кассіо, переконані в тому, що голос, котрий звучить у Breaking News, не має нічого спільного з голосом їхнього батька. Мати Джексона Кетрін і сестра Ла Тойя також заявили, що голос здається їм "несхожим на голос Майкла".

Між тим, відгуки шанувальників таланту Майкла Джексона про його останній альбом досить захоплені.

Критика виявилася більш стриманою, вважаючи, що будь-який продукт під його брендом буде користуватися незмінним успіхом в силу містичної аури, що оповила образ співака, який пішов з життя у розквіті сил.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя від передозування сильнодіючих снодійних препаратів. Прокуратура Лос-Анджелеса 8 лютого 2010 пред'явила особистому лікарю співака, кардіологу Конраду Мюррею, звинувачення в ненавмисному вбивстві короля поп-музики.

Зараз ви читаєте новину «У посмертному кліпі Джексона знявся його двійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі