пʼятниця, 06 листопада 2020 16:30

Уперше за 15 років: System of a Down випустили нові пісні про конфлікт у Карабаху

Уперше за 15 років: System of a Down випустили нові пісні про конфлікт у Карабаху
Лідер групи звинуватив Азербайджан і Туреччину у геноциді. Фото: facebook.com/SerjTankian

Американський гурт System of a Down уперше за останніх 15 років випустив нові пісні. Обидві композиції присвячені конфлікту Азербайджану та Вірменії в Нагірному Карабаху.

Про це заявив лідер групи Серж Танкян у Facebook.

"Настав час зробити це, ми вчотирьох повинні сказати дещо надзвичайно важливе в один голос. У піснях Protect The Land і Genocidal Humanoidz йдеться про страшну й серйозну війну, розв'язану проти наших культурних батьківщин - Карабаху та Вірменії. Ми тут, щоб захистити нашу землю, нашу культуру і наш народ. Не час заплющувати очі", - написав музикант.

Лідер групи звинуватив Азербайджан і Туреччину в геноциді.

Прибуток від продажу пісень направлять на допомогу тим, хто постраждав під час конфлікту в Карабаху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусь згадали у пісні гурту Gorillaz

Бої між вірменськими й азербайджанськими військами на лінії зіткнення в Нагірному Карабасі активізувалися 27 вересня. Вірменська влада оголосила в країні воєнний стан і проводить загальну мобілізацію через загострення конфлікту в невизнаному Нагірному Карабаху, який підтримує Вірменія.

Уряд Азербайджану запровадив воєнний стан у ряді міст і районів країни. Питання про введення воєнного стану обговорювали на екстреному засіданні Міллі Меджлісу.

Зараз ви читаєте новину «Уперше за 15 років: System of a Down випустили нові пісні про конфлікт у Карабаху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі