четвер, 14 грудня 2017 18:48

Українців номінували на американську музичну премію

Українців номінували на американську музичну премію
http://musicinua.com/, гурт АТМАСФЕРА створений у 2003 році у Львові.

Відео на пісню In the Depth львівського етно-гурту ATMASFERA потрапило у номінацію "Найкраще музичне відео" американського музичного фестивалю RoundGlass Music Awards 2018. Визначає музикантів, що створюють композиції про мир та екологічну свідомість.

Організатори отримали 3,5 тисяч записів з 80 країн. У кожній номінації обрали шість конкурсних робіт.

"Якщо музика змінить життя хоч однієї людини, це успіх, - каже PR-менеджер групи ATMASFERA Марія Кропатницька, - Люди шукають у композиціях ATMASFERA більше, ніж звуки музичних інструментів. Ділимось добротою та гармонією, які допомагають нам зрозуміти самих себе. Чим складніша політична ситуація в країні, тим більше звертаються до такої музики.

Пісня In the Depth про пошук щастя у глибині себе. Гурт часто подорожує. За вікном автомобіля міняється картинка. З'являється бажання затриматись, зануритись всередину себе. Навколо різні мови і люди. Але відчуваєш, що є щось спільне і незмінне всередині кожного. Ми прагнемо одного - бути щасливими та жити в мирі та спокої.

Музиканти практикують філософію йоги понад 10 років. Ведичне знання є основою стилю життя музикантів, надихає створювати музику, яка б піклувалась про свідомість людей. Приспів композиції In the Depth — це мантри на давній індійській мові санскрит".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смартфони 1940-го, Жадан на червоній "Волзі" і лицарі в метро: Неочікувані фото зі зйомок українського кіно

Кліп In the Depth знімався в Норвегії та українських Карпатах. Режисер — Михайло Пузюрін, колишній гітарист гурту ATMASFERA.

Групу ATMASFERA створили 2003 року. Поєднує екзотичні інструменти флейту, мандоліну, арфу, саксонет, дарбуку та інші. Переможець та учасник музичних фестивалів Woodstock у Польщі, MoldeJazz у Норвегії, GBOB у Великій Британії, "Країна Мрій" в Україні, "EUROPA-Fest " у Румунії, MJR в Литві, Foure у Казахстані.

Зараз ви читаєте новину «Українців номінували на американську музичну премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі