понеділок, 19 серпня 2019 21:45

Юен МакГрегор повернеться до ролі Обі-Вана Кенобі

Юен МакГрегор повернеться до ролі Обі-Вана Кенобі
Актор Юен МакГрегор учетверте виконає роль джедая Обі-Вана з кіносерії "Зоряні війни". Цього разу - в серіалі. Фото: syfy.com

Шотландський актор Юен МакГрегор знову зіграє джедая Обі-Вана Кенобі, персонажа франшизи "Зоряні війни". Повернеться до ролі в серіалі кінокомпанії Disney.

Раніше студія планувала зняти сольний фільм про Кенобі. Сценарій стрічки був написаний, але виробництво не розпочалося. Натомість про пригоди героя розкажуть у форматі серіалу. Шоу вийде на стрімінговому сервісі Disney+, повідомляє The Hollywood Reporter.

Припускають, що серіал матиме шість епізодів, і режисером деяких із них буде сам МакГрегор.

Актор втілив Обі-Вана у трилогії приквелів американського режисера Джорджа Лукаса, що виходила протягом 1999-2005 років. Також мав камео в сьомому епізоді "Пробудження сили" 2015-го, де озвучив репліку джедая.

Подробиці майбутнього серіалу та плани щодо власного стрімінг-сервісу компанія Disney повідомить на конвенті D23 Expo. Пройде 23-25 серпня в місті Анагайм, штат Каліфорнія, США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрімінговий сервіс Disney буде дешевший за Netflix

До Юена МакГрегора роль Обі-Вана втілював англієць Алек Гіннесс. Грав персонажа в оригінальній трилогії "Зоряних війн", що виходила впродовж 1977-1983 років.

Торік МакГрегор зіграв головну роль у фільмі "Крістофер Робін" від Disney. Наступний проект за участі актора - хорор "Доктор Сон" за романом Стівена Кінга - вийде в український прокат 7 листопада.

Наступного року МакГрегор з'явиться в ролі антагоніста Чорної Маски в супергеройському фільмі "Хижі пташки" на основі коміксів видавництва DC Comics. Прем'єра запланована на 6 лютого 2020-го.

Зараз ви читаєте новину «Юен МакГрегор повернеться до ролі Обі-Вана Кенобі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі