Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 21:45

"Тролейбусні хроніки": відкрили виставку кумедних розмов у громадському транспорті
8

Авторка проекту Ольга Гарбовська біля інсталяції з тролейбусних квитків.
Фото: Olha Harbovska
Роботи представили у формі дописів із соцмережі.
Виставку доповнили відеороликами з тролейбусів.
Роботи представили у формі дописів із соцмережі.
Під історіями охочі можуть писати коментарі та клеїти наліпки-реакції.

У Американському домі в Києві відкрили виставку "Тролейбусні хроніки".

Експозиція складається з почутих розмов у тролейбусах столиці. Протягом останніх 2 років авторка виставки Ольга Гарбовська публікувала на сторінці у Facebook розповіді про кумедні ситуації, свідком яких їх довелося стати. Для виставки з 40 історій відібрали 13 найцікавіших.

"Щодня їжджу на роботу 6 або 18 тролейбусом. Одного разу так трапилося, що поруч пасажирка дуже гучно розмовляла по телефону. Її поведінка мене обурила, я написала про це в інтернеті. Згодом почала колекціонувати історії, бо було цікаво, чим ми всі живемо. Те, що відбувається в громадському транспорті, показує, які зараз переважають настрої. Тому "Тролейбусні хроніки" - це зріз українського суспільства", - розповідає Ольга Гарбовська.

Виставка має інтерактивні елементи. Історії стилізували як дописи у Facebook. Відвідувачі можуть писати свої коментарі, а також клеїти наліпки-реакції, які використовують в соцмережах.

Одним з експонатів виставки стала інсталяція у формі тролейбуса, який обклеїли квитками громадського транспорту за різні роки.

Виставка "Тролейбусні хроніки" триватиме до 31 березня. Вхід вільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережу виклали колекційні експонати із музею Метрополітен

У Національный спілці художників України відкрили персональну виставку вінницького художника В'ячеслава Постернака. Представили близько двох десятків робіт майстра: живопис, скульптури, ковані залізні вироби.

Зараз ви читаєте новину «"Тролейбусні хроніки": відкрили виставку кумедних розмов у громадському транспорті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі