середа, 07 березня 2018 21:45

Телеведуча Ольга Фреймут написала книжку для дітей

Телеведуча Ольга Фреймут написала книжку для дітей
Фреймут написала книгу на прохання похресниці. Фото: БараБука

Українська телеведуча Ольга Фреймут дебютувала в дитячій літературі. Написала казку-алегорію під назвою "Кажан Жан". Книга вийшла друком у видавництві Фреймут "Snowdrop", повідомляє портал дитячої книги "БараБука".

Книга розповість історію маленького відчайдуха, який наважився порушити батьківські заборони.

"Дитяча цікавість і бажання пізнати світ не знають меж, які заважають думати дорослим. Часто батьки не вміють дослухатися до дитячого розуму, не розуміють мрій своїх дітей, а замість того, щоб допомагати, заважають шукати нові шляхи-ходи до здійснення омріяного. Інколи батькам важко відповісти на елементарні дитячі питання, наприклад, чому не можна робити те, що найдужче хочеться. На думку зухвалого філософа Кажана Жана, в цьому полягає найбільша світова проблема", - пишуть у анотації до видання.

"Цю книжку я написала зненацька. Задум з'явився, коли моя похресниця Габріель попросила розповісти їй казку про кажана. Можливо, історія кажанятка додасть комусь із читачів упевненості у своїх силах і допоможе побачити те, чого інші не бачать", - каже авторка Ольга Фреймут.

Книгу доповнили ілюстраціями художника Костя Лавро, відомого художнім оформленням книг видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп написав книжку про олігархів

Українська письменниця Таня Малярчук написала повість "Mox nox". Книга стала дебютом авторки у літературі для дітей. Героями книги є химерні крилаті істоти, які заселили світ після загадкового зникнення людства. Створіння намагаються з'ясувати причину кінця світу. Паралельно вчаться розпізнавати справжніх друзів, боротися за правду.

Зараз ви читаєте новину «Телеведуча Ольга Фреймут написала книжку для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі