пʼятниця, 21 квітня 2017 13:27

Техаський рейнджер у 64 роки знову став батьком

Техаський рейнджер у 64 роки знову став батьком
Чак Норріс. ФОТО: blog.c-monday.com

Серіал "Вокер, техаський рейнджер" з Чаком Норрісом у головній ролі почали показувати на американському телеканалі CBS 21 квітня 1993 року. В Україні цей серіал транслював телеканал "1+1".

Сьогодні 77-річний Чак Норріс не знімається в кіно – присвятив себе громадській діяльності. У шлюбі з першою дружиною, Діаною, у нього народилося двоє синів – Майк і Ерік. Через десять років після розлучення з нею Чак знову одружився: його обраницею стала модель Джена О'Келлі, яка ощасливила актора двійнятами.

2004 року знаменитий рейнджер розповів, що має також дочку Діну, яка з'явилася на світ у результаті позашлюбного зв'язку. Чоловік не бачився з нею 26 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов серіал-пародія на американців

У стрічці "Вокер, техаський рейнджер" розповідається про техаського рейнджера Корделла Вокера, який виріс серед індіанців племені Черокі. Він живе на своєму ранчо, майстерно володіє бойовими мистецтвами і використовує їх при затриманні злочинців. Працює у парі з рейнджером Джеймсом, який іноді не розуміє свого колегу, покладаючись на прогресивні методи розслідування, а не на інстинкти. Дружина Вокера, Алекс Кейхілл, завідує християнським реабілітаційним центром "Надія".

Усього вийшло 8 сезонів серіалу, не враховуючи пілотного з трьох епізодів.

Зараз ви читаєте новину «Техаський рейнджер у 64 роки знову став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі