пʼятниця, 16 червня 2017 15:47

Світловий меч Люка Скайвокера виставили на аукціон

Світловий меч Люка Скайвокера виставили на аукціон

На аукціоні The Profile Hollywood Auction 89, який відбудеться в Лос-Анжелесі, США, наприкінці червня, виставлять речі з кінофраншизи "Зоряні війни". Світловий меч рицаря Джедай Люка Скайвокера оцінюють у $150-250 тис. Реквізит належить Гарі Курцу, продюсеру IV і V епізодів фільму. До фантастичної зброї додадуть сертифікат достовірності.

На аукціон також виставлять речі зі зйомок інших голлівудських блокбастерів. Зокрема золотий квиток із "Чарлі й шоколадна фабрика", екіпірування актора Біла Пекстона з "Чужі" й одяг Леонардо ді Капріо з "Титаніка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Когось вдягнули в мій костюм й він полежав замість мене" - як знімають українське фентезі

Перша частина космічної одіссеї "Зоряні війни" "Епізод IV. Нова надія" вийшов на екрани 1977 року. На сьогодні зняли сім епізодів "Зоряних війн". "Епізод VIII –Останні джедаї " покажуть 15 грудня 2017 р.
Світловий меч — зброя лицарів джедаїв, воїнів світлого боку Сили. Меч нематеріальний, замість клинка — потік енергії, який виходить із руків'я. Вправлятися з ним можуть лише обрані.
Світловий меч Люка Скайвокера виготовив його батько — джедай Енакін, який пізніше перейшов на темний бік сили і став Дартом Вейдером, за сюжетом.
У передвиборчій кампанії 2015 р. в Україні взяли участь 44 Дарти Вейдери. В Одесі є пам'ятник Дарту Вейдеру, перероблений із монумента Леніна в рамках декомунізації.

Зараз ви читаєте новину «Світловий меч Люка Скайвокера виставили на аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі