вівторок, 05 грудня 2017 17:55

Світлану Лободу назвали "співачкою року" в Росії

Українська виконавиця Світлана Лобода отримала чергову російську нагороду. На врученні премії "Песня года" артистка здобула перемогу в номінації "Співачка року".

Церемонія нагородження відбулася у Москві.

Нагороду Світлана Лобода прийняла з рук співачки Валерії, дружини Йосипа Пригожина, якого занесли до "чорного списку" Мінкульту.

"Сьогодні на фестивалі "Пісня року" вручала приз в номінації "Співачка року" Світлані Лободі. Світланко, вітаю! Абсолютно заслужено - це був твій рік", - написала Валерія на своїй сторінці в Instagram.

  Валерія вручила Світлані Лободі нагороду російської премії “Пісня року”
Валерія вручила Світлані Лободі нагороду російської премії “Пісня року”

На концерті Світлана Лобода виступила з піснею "Твои глаза". Крім неї, на сцену виходили Віра Брежнєва, Ані Лорак, Таїсія Повалій та Софія Ротару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лобода у кімоно й самотня Каменських: українські зірки отримали нагороди в Росії

На щорічній музичній премії "Вища ліга 2017" Лободі вручили статуетку "Золота сирена". Під час виступу співачка представила нову пісню "Парень". Також серед гостей заходу помітили Ані Лорак, Настю Каменських, Макса Барських і Регіну Тодоренко.

Зараз ви читаєте новину «Світлану Лободу назвали "співачкою року" в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua