вівторок, 22 квітня 2014 13:35

Сучасний танцювальний театр влаштують у Києві

Сучасний танцювальний театр влаштують у Києві

"ZELYONKA-FEST" в четвертий раз відбудеться в Києві. Міжнародний фестиваль сучасного танцювального театру представлять на сценах Молодого театру та Театру на Липках в Києві.

Хореографи Олександр Андріяшкін (Росія) та Антон Овчинніков (Україна) покажуть перформенс "Бути разом. Прості структури", в якій майстри танцю дослідять можливості спільного "існування". У наступному відділені цього ж вечора екс-соліст BatshevaDanceCompany, відомий ізраїльський хореограф EldadBenSasson – неодноразовий переможець міжнародних хореографічних конкурсів – покаже програму контемпорарі денс.

Також відбудеться показ вистави "Невидимі дуети"іменитого польського театру контемпорарі денс DadaVonBzdylow. Ця вистава – історії, зустрічі та міркування з приводу стосунків чоловіка та жінки мовою танцю.

Протягом наступного дня, 26 квітня,  у рамках денного показу на сцені Молодого будуть представлені виступи колективів і хореографів з усіх куточків України, які професійно займаються сучасним танцем. Серед учасників - TOTEMDanceGroup Христини Шишкарьової, Сантах Денс Компані Руслана Баранова, BlackO!RangeDanceTheatre Антона Овчиннікова, а також хореографи з Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Криму.

"ZELYONKA-FEST" відбудеться в Києві 25 та 26 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Сучасний танцювальний театр влаштують у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі