пʼятниця, 05 січня 2018 12:33

Наступного Джеймса Бонда може зіграти жінка або афроамериканець

Наступного Джеймса Бонда може зіграти жінка або афроамериканець
Нинішній виконавець ролі — британський актор Деніел Крейг. Фото: amreading.com

Продюсерка "бондіани" Барбара Брокколі заявила, що у майбутніх фільмах франшизи роль Джеймса Бонда може зіграти жінка або темношкірий актор.

Про це повідомляє видання The Daily Mail.

За словами Брокколі, таке рішення розглядатимуть у випадку, якщо Джеймс Крейг, нинішній виконавець ролі, вирішить покинути проект.

"Фільми про Джеймса Бонда схильні відтворювати час, в якому живемо, тож ми завжди намагаємося розширювати горизонти. Тож усе можливо", - розповіла Брокколі.

Також зазначила, що нинішній актор її цілком влаштовує.

"Зараз це Джеймс Крейг, і я ним дуже задоволена. Однак хто знає, що відбудеться в майбутньому?" - додала продюсерка.

Новий фільм про пригоди британського шпигуна Джеймса Бонда планують випустити в прокат в кінці 2019 року. Він стане 25-м фільмом франшизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деніел Крейг не проти знову з'явитися у "Джеймсі Бонді"

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей зізналася, що була б не проти, аби Джейсма Бонда зіграла жінка. Як приклад навела культовий британський серіал "Доктор Хто", у якому головну роль прибульця-мандрівника вперше за 50 років зіграє жінка. Нею стала акторка Джоді Віттакер.

Зараз ви читаєте новину «Наступного Джеймса Бонда може зіграти жінка або афроамериканець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі