Ексклюзиви
четвер, 08 лютого 2018 11:06

Скандальну книгу про Трампа перекладуть українською

Скандальну книгу про Трампа перекладуть українською
"Вогонь і лють" перекладе українське видавництво. Фото: burlingtonfreepress.com

Видавництво "Книголав" анонсувало вихід книжки американського журналіста Майкла Волффа "Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа" в Україні. До книгарень український переклад надійде у травні 2018 року.

"Щоб українці читали більше, ми маємо видавати найактуальніші речі, про які говорить весь світ. Хочемо дати нашим читачам можливість дізнатись, що ж саме обговорюють останні кілька місяців у новинах та на шпальтах газет", - каже представниця видавництва Світлана Павелецька.

Книга "Вогонь і лють" викриває скандальні факти про Дональда Трампа, розповідає про його звички, страхи, подробиці сімейного та політичного життя. Оповідь ґрунтується на понад 200 інтерв'ю нинішнього президента США та його найближчого оточення, а також на власних ексклюзивних джерелах автора у Білому домі. Виходу книги намагалися завадити адвокати Трампа.

Книга стала бестселером у перші дні продажів, які стартували на початку січня 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про особисті подробиці подружжя Дональда та Меланії Трамп

На основі книги про Дональда Трампа "Вогонь і лють" планують зняти серіал. Права на екранізацію книги придбала компанія Endeavor Content. Виконавчим продюсером стане автор бестселера Майкл Волфф.

Зараз ви читаєте новину «Скандальну книгу про Трампа перекладуть українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі