понеділок, 25 вересня 2023 19:10

Серіал "Офіс" перезапускають. Старі актори готові повернутись

Серіал "Офіс" перезапускають. Старі актори готові повернутись
"Офіс" – американський комедійний серіал каналу NBC. Фото: скріншот

Після багатьох років чуток американський комедійний серіал "Офіс" повертається у новій версії.

Перезавантаження ситкому перебуває у розробці, а до роботи залучений сценарист і режисер Грег Деніелс. Про це повідомили ITC.ua.

Щодо акторського складу жодних новин немає, однак Джон Кразінськи (Джим Халперт) і Мінді Калінг (зіграла Келлі Капур, а також працювала над шоу як сценаристка, режисерка та продюсерка) раніше заявляли, що готові повернутися до своїх ролей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після 27 років шлюбу: зірка "Людей Ікс" розлучається

Б.Дж. Новак (зіграв Раяна Говарда, і працював як сценарист, продюсер і режисер серіалу) наголошував, що до будь-якого "відродження" слід підходити із творчої, а не фінансової точки зору.

Деніелс теж висловлював надію на перезапуск – у тому ж всесвіті, однак необов'язково зі "‎старими" персонажами.

Псевдодокументальний ситком "Офіс" – римейк оригінального британського серіалу, який розповідає про роботу та стосунки між працівниками паперової та канцелярської компанії Dunder Mifflin зі Скрентона, Пенсильванія.

З 2005 по 2013 рік випустили дев'ять сезонів з 201 епізодом. Головною зіркою шоу протягом перших семи сезонів був Стів Карелл, який зіграв боса Майкла Скотта.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Офіс" перезапускають. Старі актори готові повернутись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі