Ексклюзиви
пʼятниця, 04 грудня 2020 10:30

Найочікуваніші фільми 2021 року одночасно вийдуть у кіно та онлайн

Найочікуваніші фільми 2021 року одночасно вийдуть у кіно та онлайн
HBO Max доступний поки лише в США. Фото: instagram.com/gal_gadot

2021 року фільми одночасно виходитимуть і на великих екранах, і у стрімінгу сервісу HBO Max.

Протягом наступного року компанія Warner Bros. планує випустити у такий спосіб 17 фільмів, серед яких: "Дюна", "Матриця 4", "Диво-жінка", "Загін самогубців: Місія навиліт", "Смертельна битва" - Mortal Kombat, "Том і Джеррі", повідомляє The Verge.

"Ніхто не хоче повернення кіно на великі екрани більше, ніж ми. Але ми повинні рахуватися з реальністю, у якій більшість кінотеатрів у США, ймовірно, працюватимуть в обмеженому режимі упродовж 2021 року", - заявила гендиректорка Warner Bros. Енн Сарнофф.

Це фактично перший настільки масштабний експеримент у кіновиробників. До цього Disney додала до свого стрімінгового сервісу Disney+ стрічку "Мулан", однак подивитися її можна було за окрему плату. Warner Bros. додаткової плати не братиме. Але будуть і обмеження: через місяць після виходу стрічки приберуть із бібліотеки на певний час.

HBO Max доступний поки що лише в США, підписатися на нього в Україні не вийде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус завадив виходу 3 основних блокбастерів Disney

Кіноіндустрія важко переживає пандемію. Виробники вирішують взагалі поки що не випускати фільми з великим бюджетом. Одним із виключень став вихід стрічки американського режисера Крістофера Нолана "Тенет". Фільм перевищив $200 млн касових зборів по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Найочікуваніші фільми 2021 року одночасно вийдуть у кіно та онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі