четвер, 15 липня 2010 17:11

Малюнки дочки Курта Кобейна продавали по $300

Малюнки дочки Курта Кобейна продавали по $300

Художня галерея La Luz De Jesus в Лос-Анджелесі розпродала малюнки дочки покійного лідера Nirvana Курта Кобейна, Френсіс Бін Кобейн, пише The Daily Mail. Покупці оцінили кожну з робіт приблизно в 300 доларів.

Малюнки 17-річної Френсіс, які вперше були представлені відвідувачам La Luz De Jesus на початку липня, виконані олівцями і кольоровою тушшю. Всього в галереї було виставлено вісім робіт дочки фронтмена Nirvana, що дебютує як художниця під псевдонімом Фіддл Тім.

Центральним експонатом виставки-розпродажу малюнків під назвою "Scumfuck" став портрет панк-музиканта Кевіна Майкла Алліна, більш відомого як GG Allin. Він був одним з найскандальніших персонажів рок-музики: GG Allin виступав без одягу, розбивав пляшки об свою голову, випорожнювався на глядачів й іноді навіть бив їх. Музикант помер від передозування героїну в 1993 році. Портрет GG Allin був проданий за 350 доларів.

Дочка Курта Кобейна і вокалістки Hole Кортні Лав Френсіс Бін Кобейн займається не тільки малюванням, але й музикою. Нещодавно вона прийняла участь в записі першого альбому американської групи Evelyn Evelyn. Зараз Френсіс живе зі своєю бабусею, матір"ю Курта Кобейна.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Малюнки дочки Курта Кобейна продавали по $300». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі