пʼятниця, 11 грудня 2020 00:45

Режисер пророчого фільму про коронавірус спродюсує "Оскар"

Режисер пророчого фільму про коронавірус спродюсує "Оскар"
2011-го Стівен Содерберг зняв трилер "Зараза" про смертельний вірус, що пішов з Китаю та швидко шириться світом. Тоді стрічка мала низький рейтинг, однак про неї масово згадали під час пандемії коронавірусу. Фото: Pirelli

Стівен Содерберг став продюсером церемонії "Оскар" 2021-го. Сам же отримав відзнаку кіноакадемії за стрічку "Трафік" 2000-го. Того ж року мав пять номінацій за "Ерін Брокович" з Джулією Робертс.

До складу команди "Оскару" також увійшли Джессі Коллінз та Стейсі Шер. Остання спродюсувала для Содерберга стрічки "Ерін Брокович" та "Заразу", для Квентіна Тарантіно - "Джанго вільний".

"Першим завданням продюсерів може стати пошук ведучого. Або ж ні. Дві останні церемонії пройшли без нього. Але вереснева премія "Еммі", чиїм ведучим був Джиммі Кіммел, показує, що все ж потрібен керівник у мінливому пандемічному світі", - йдеться на Deadline.

Церемонія вручення "Оскарe" 2021 року пройде у звичайній формі 25 квітня, традиційно в Dolby Theatre в Лос-Анджелесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла головна редакторка журналу "Наталі"

Стрічка "Зараза" зняв режисер Стівен Содерберґ 2011 року. ФІльм розповідає про смертельний вірус, який швидко шириться світом. Через пандемію коронавірусу став надзвичайно популярним, хоча свого часу рейтинг був дуже невисоким. Зараз стрічка опинилася серед найкращих фільмів у рейтингу США.

Зараз ви читаєте новину «Режисер пророчого фільму про коронавірус спродюсує "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі