вівторок, 02 липня 2019 13:10

Рестлер "Скала" зіграв Денні ДеВіто

Рестлер "Скала" зіграв Денні ДеВіто
Рестлер "Скала" грає у кіно з 2001-го. insider.com

Вийшов трейлер фільму "Джуманджі: новий рівень", у якому актори Кевін Харт і Двейн "Скала" Джонсон перевтілилися на Денні Гловера та Денні ДеВіто. Це продовження картини "Джуманджі: поклик джунглів". Підлітки знайшли загадкову комп'ютерну гру, яка переносить їх до тропічного лісу. Геймери грають за персонажів, що зовсім несхожі на них самих, за сюжетом першої частини. У новій стрічці на місці підлітків виявляються літні люди. Гра виявляється занадто реалістичною. Померти в ній можна насправді.

У кіно також зіграли Джек Блек, Карен Гілан та Аквафіна. Режисером виступив Джек Кездан.

Серія фільмів "Джуманджі" - це вільна адаптація пригодницької картини 1995-го із Робіном Вільямсом у головній ролі. Тоді, за сюжетом, головні герої знаходили не комп'ютерну гру, а настільну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістен Стюарт зіграла у блокбастері про детективне агентство

Фільм "Джуманджі" вже мав адаптацію. "Затура: космічна пригода" 2005-го розповідав про настільну гру, яка відправляла до космосу та змушувала проходити випробовування. Головні ролі виконали Джош Хатчерсон та Крістен Стюарт.

Зараз ви читаєте новину «Рестлер "Скала" зіграв Денні ДеВіто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі