неділя, 05 липня 2020 12:36

Репер балотуватиметься у президенти

Репер балотуватиметься у президенти
Репер Каньє Вест (праворуч) заявив, що збирається балотуватися на пост президента США. Підтримку йому висловив підприємець Ілон Маск (ліворуч). Фото: twitter.com

Американcький репер Каньє Вест оголосив про намір узяти участь у президентських виборах США. Про це артист повідомив у День незалежності США на своїй сторінці у Twitter.

"Ми маємо реалізувати надії Америки, вірячи в Бога, об'єднуючи наше бачення та будуючи наше майбутнє. Я балотуюся на посаду президента США", - пише Каньє.

Музикант не зазначив, в якому році планує йти в очільники держави, однак до своєї публікації додав хештег "Бачення 2020". Цього року терміни реєстрації кандидатів вже закінчилися.

Репера підтримав підприємець Ілон Маск, пише онлайн-журнал "Слух".

Вперше про свої президентські амбіції Каньє Вест заявив 5 років тому під час промови на церемонії нагородження премії MTV Video Music Awards. Сказав, що буде балотуватися 2020-го. А торік нагадав про свій намір. Заявив, що збирається йти у президенти 2024-го.

На останніх виборах артист підтримав Дональда Трампа.

У квітні журнал Forbes визнав Каньє Веста мільярдером, оцінивши його статки у $1,3 млрд. Сам репер стверджував, що вони перевищують позначку $3 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Forbes назвав найбагатшу знаменитість

Президентські вибори в США відбудуться 3 листопада 2020 року. Основними кандидатами є чинний президент Дональд Трамп із Республіканської партії та ексвіцепрезидент Джо Байден із Демократичної партії.

Зараз ви читаєте новину «Репер балотуватиметься у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі